Vår fantastiska personalgrupp - en av de bästa anledningarna att vara på Stubben

Göran Enger

En gnistrande vinterdag möts du som förälder av en entusiastisk förskolechef som tänt lägerelden, satt upp vindskyddet och planerat dagens skidtur runt Grönstagärde. Med sitt glada skratt leder han flocken av barn ut i naturens underbara värld och ackompanjerar dessutom med säkerhet alla sånger på gitarren.

– Det är roligt att se hur barnen utvecklas från knyttar till mullar i samklang med vår natur, säger Göran. En riktigt bra dag är full av utomhusaktiviteter, allt ifrån skridskoåkning till fotboll och innebandy. Eller varför inte spendera dagen och spana på vårtecken och/eller måla, avslutar Göran.  

Lena Lindén

Felicia Pagels

Vår ent-usiastiska förskol-lärare och vice förskole-chef som på fritiden tar hand om sina hundar eller letar efter ännu en ny geoacache plats.

-För mig är det otroligt viktigt att finnas till för barnen som en trygghet och ett stöd samtidigt som jag observerar deras lek och sociala spel. Jag vill vägleda barnen och ge dem mod att utmana sig själva, känna sig kompetenta och att de får utvecklas i sin egen takt.  Kan jag få barnen att känna sig trygga i sig själva, stå för sina känslor/åsikter och våga uttrycka dem – har jag gjort ett bra jobb/blir jag glad. Jag hoppas att jag kan förmedla en människosyn som visar att vi alla är olika, och att det är en tillgång.

Josephine Seyffart

Bodil Garvö

När Bodil inte är förskol-lärare på Stubben spelar hon gärna teater eller sjunger. Hon är enga-gerad och omtänk-sam samtidigt som hon är kreativ och strukturerad.

 -En riktigt bra dag på Stubben är fylld av nyfikenhet, upptäckarglädje och rofylldhet. Där vi vuxna har roligt med barnen och hinner få kontakt med och se varje enskilt barn. Under en arbetsdag arbetar jag för att inspirera till glädjefylld och spännande lek och lärande. Jag strävar efter en balans mellan aktivitet och återhämtning och att vi skapar en gemenskap i barngruppen.

Amanda Rönn

Amanda började På Stubben i augusti och och kom snabbt i både i personal- och barn-gruppen.Under våren arbetar som resurs. hon har ett stort lugn och stort tålamod vilket passar hennes yrkesroll utmärkt.