Vår medarbetare sen 10 år har nu sökt sig till nya utmaningar och vi letar därför nu efter ett nytillskott till vår verksamhet.

Vi söker en utbildad barnskötare med ett aktivt intresse för friluftsliv och natur. Du uppmuntras att ta eget ansvar och ha ett stort engagemang i verksamheten och delta i att utveckla den i stort och smått.

Arbetsuppgifter:

Som pedagog på Stubben får du möjlighet att arbeta i en förskola som prioriterar hög personaltäthet och små barngrupper. Alla pedagoger arbetar nära tillsammans och deltar aktivt i planering och utveckling av verksamheten. Eftersom vi är en del av Friluftsfrämjandet ingår friluftsliv, miljömedvetenhet och uteliv som en viktig del. Ett synsätt som uppskattas mycket av både personal, barn och föräldrar.

Vår höga personaltäthet möjliggör en stor variation av aktiviteter. Både i det vardagliga arbetet och vid speciella utflykter t.ex. teater, äventyrsbad, paddling och övernattningar i naturen. Beroende på aktivitet delar vi upp oss med barnen utifrån ålder, men ofta har vi en blandad åldersgrupp.

En del matlagning ingår i tjänsten. Vi prioriterar ekologisk, hemlagad mat och håller hög standard på våra råvaror. För den som är matlagningsintresserad finns här stor möjlighet till egen kreativitet och planering. 

Låter det intressant kontakta Förskolechef Göran Enger goran.enger@telia.com